Tapiokastivelse, økologisk, 200 g, Manna
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Økologisk
Produktbeskrivelse
Tapiokamel er laget av tørkede røtter fra cassava planten.
Melet har ingen merkbar lukt eller smak og koagulerer eller separeres ikke når det blir avkjølt. Det bidrar til å binde glutenfrie oppskrifter og forbedre tekstur og sprø skorpe til glutenfrie bakverk. Gir en jevn og kremaktig tekstur.
BRUK
Tapiokamel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og lignende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som ligner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier.
I bakverk kan du bruke opptil 50% tapiokamel i blandingen din.
Kan erstatte maisstivelse: bruk 2 spiseskjeer tapiokamel for hver spiseskje med maisstivelse.
Bruk gjerne melet sammen med andre glutenfrie melsorter for et godt resultat.
NÆRINGSSTOFFER OG HELSE
Tapioka er rik på enkle karbohydrater og gir rask energi.
Ingredienser
Oppbevaring : tørt, mørkt og ikke over normal romtemperatur