Vaniljesukker, 100 g, økologisk, Manna
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
Blanding av melis med vanillin.
BRUK
Vaniljesukker brukes hovedsakelig i iskrem, bakevarer eller pisket krem.
OPPSKRIFT
Vaniljekrem plantebasert
2 dl soyamelk eller fløteerstatning, 2 ss maisstivelse, 2 ss sukker, 1 ts vaniljesukker, gurkemeie
Ha soyamelk eller fløte i en kjele. Tilsett sukker, vaniljesukker og gurkemeie. Gurkemeien brukes for å få frem gulfargen. Maisstivelsen røres ut i litt vann. Deretter tilsettes halvparten av blandingen i kjelen under omrøring. Resten tilsettes for å få ønsket tykkelse på vaniljekremen. Kok opp på medium varme. Når vaniljekremen har tyknet, tas den av platen og helles over i en bolle for avkjøling.
Ingredienser
Oppbevaring : Tørt og kjølig.