
Spirefrø, aromatisk, 40 g, økologisk, bioSnacky
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Økologisk
Produktbeskrivelse
Ideell som topping til salater, i smoothies og dipper.
Spirer er den enkleste måten å få viktige vitaminer, mineraler, sporstoffer, sekundære plantestoffer og fiber inn i kostholdet når som helst på året - nyhøstet og "lokalt" fra vinduskarmen hjemme på kjøkkenet ditt!
Bløtlegg frøene før spiring. Skyll grundig med rent vann før bruk. Dannelse av fibrøse røtter mulig.
Bruk 2 ss frø per frøbrett eller spirekrukke. Bløtlegg i tolv timer.
Vann to ganger om dagen og høst etter 3-5 dager.
Den ideelle spiretemperaturen er 18-22°C.
Ingredienser
Linsefrø* (Lens culinaris), mungbønnefrø* (Vigna radiata), azukibønner* (Vigna angularis) *økologisk
Kan inneholde spor av : Gluten, sennep
Oppbevaring : Tørt, mørkt og svalt i en tett beholder for å bevare spireevnen og kvaliteten.