
Speltmel sammalt grov, 5 kg, økologisk, Manna
Utsolgt
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
Spelt er et urkorn og har sitt opphav fra Enkorn og Emmer. Kornet stammer fra Midtøsten og har vært dyrket i Norge siden steinalderen.
Spelt er en lite foredlet kornart. Den har et høyere innhold av protein og enkelte mineraler i forhold til vanlig hvete. Gluten i spelt er svakt og det kan være en årsak til at noen mennesker opplever en bedre fordøyelse av brød bakt på spelt.
Brød bakt på spelt blir lett og luftig, rikt på smak, og sammalt mel har masse gode næringsstoffer.
Spelt kan erstatte hvete i brød, kaker, pizza, grøt, vafler, jevning og mer.
Ingredienser
Ingen ingredienser spesifisert.
Kan inneholde spor av : Gluten
Oppbevaring : Tørt og kjølig i tett emballasje for å bevare smak og kvalitet.