Rugmel, sammalt, 1 kg, økologisk, Godt Brød

Rug er en sunn og mineralrik kornsort. Den gir brødet en fyldig og saftig smak.

Tilgjengelighet På lager

Antall pr kolli: 12
Varenummer: 7065
Produsert:

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Proteinrik

Produktbeskrivelse

BRUK
Rug brukes i ulike typer bakverk.

Siden proteinet i rug har dårlig bakeevne blir brød bakt med rug ofte tunge og kompakte. Derfor bruker en ofte surdeigmetoden når en baker rugbrød. Det gjør brødet luftigere. Brød bakt med rug blir saftig, og det holder seg lengre.

VITAMINER OG MINERALER
Rug er rik på kostfiber, vitamin E og B, magnesium, mangan, kobber, fosfor og silisium og har en lav glykemisk indeks.

Ingredienser

Rug* *økologisk

Oppbevaring : Tørt og kjølig.

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1350.0 KJ / 320.0 kcal
Fett 59.0
-- Mettet fett 0.9
Karbohydrater 2.5
-- Herav Sukkerarter 0.0
Fiber 15.0
Protein 8.6
Salt 0.0