
Oliven kalamata, 220 g, økologisk, Epikouros
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Produktbeskrivelse
Kalamata-oliven er en naturlig kilde til sunne fettsyrer, vitamin E og antioksidanter, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. De har et høyt innhold av polyfenoler, kjent for sine betennelsesdempende egenskaper, og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.
Disse olivenene passer perfekt i greske salater, på pizza og i pastaretter. De gir også en fantastisk smak til tapasanretninger, ovnsbakte retter og gryter, eller kan nytes alene som en smakfull snack.
Ingredienser
Kan inneholde spor av : Melk/laktose, Nøtter, Sennep, Sesamfrø
Oppbevaring : Kjølig og mørkt. Etter åpning bør glasset oppbevares i kjøleskap med olivenene dekket i laken for å bevare smak og kvalitet.