Oliven kalamata, 220 g, økologisk, Epikouros

Disse økologiske Kalamata-olivenene fra Epikouros har en fyldig, fruktig smak med en lett nøtteaktig og syrlig undertone. De har en mørk lilla farge, en fast konsistens og en saftig tekstur som gjør dem til en klassiker i middelhavsmat. Perfekte som snacks, i salater eller som en smakfull ingrediens i varme og kalde retter.

Tilgjengelighet På lager

Antall pr kolli: 6
Varenummer: 5268
Best før: 01/12/2025
Produsert: Hellas

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Produktbeskrivelse

Kalamata-oliven er en naturlig kilde til sunne fettsyrer, vitamin E og antioksidanter, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. De har et høyt innhold av polyfenoler, kjent for sine betennelsesdempende egenskaper, og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Disse olivenene passer perfekt i greske salater, på pizza og i pastaretter. De gir også en fantastisk smak til tapasanretninger, ovnsbakte retter og gryter, eller kan nytes alene som en smakfull snack.

Ingredienser

Oliven*, vann, havsalt, eddik* *økologisk

Kan inneholde spor av : Melk/laktose, Nøtter, Sennep, Sesamfrø


Oppbevaring : Kjølig og mørkt. Etter åpning bør glasset oppbevares i kjøleskap med olivenene dekket i laken for å bevare smak og kvalitet.

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1038.0 KJ / 248.0 kcal
Fett 25.6 g
-- Mettet fett 3.3 g
Karbohydrater 1.1 g
-- Herav Sukkerarter 0.3 g
Fiber 3.6 g
Protein 1.6 g
Salt 2.36 g