Mandler, hele, 10 kg, økologisk

Mandler er rike på E-vitamin, jern, sink, kalsium, magnesium og fiber. De spises som snacks, brukes i frokostblandinger, bakverk, i sjokolade, desserter, wok eller liknende.

Tilgjengelighet På lager

Varenummer: 1297
Best før: 31/03/2026
Produsert: Chile

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Proteinrik

Produktbeskrivelse

Disse mandlene er mest egnet til baking.

VITAMINER OG MINERALER
Mandler inneholder mye proteiner, energi og sunt fett. Mandler er spesielt rike på mangan, magnesium og vitamin-E.

HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Mandler har lav glykemisk indeks, noe som gir liten innvirkning på blodsukkeret. Selv om nøtter inneholder en god del fett, så er dette sunne fettsyrer.

NB
Biter av skall fra nøtter kan forekomme i pakken.

Ingredienser

Mandler* *økologisk

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 2464.4 KJ / 589.0 kcal
Fett 54.65 g
-- Mettet fett 4.93 g
Karbohydrater 3.65 g
-- Herav Sukkerarter 3.5 g
Fiber 8.35 g
Protein 23.45 g
Salt 0.01 g