Laurbærblad, 1 kg, økologisk

Tørkede laurbærblad gir spennende smak.

Tilgjengelighet På lager

Varenummer: 1487
Best før: 17/10/2027
Produsert:

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Proteinrik

Produktbeskrivelse

Fra treet høstes grønne blader som tørkes og brukes i matlaging. Bladet har en bitter og skarp smak, litt lik kanel.

BRUK
Laurbærblad kan du bruke i gryter, i kokevannet til fisk, oksekjøtt, pølser, bønner, ved nedlegging av sild i lake og til marinader. Passer også godt til å ha i laken til sild, til fisk, kjøtt eller i pølsegryter.

VITAMINER OG MINERALER
Laurbærblad er rike på vitamin A, jern vitamin C, mangan, kalsium, kalium og magnesium.

Ingredienser

Laurbærblad* *økologisk

Kan inneholde spor av : Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Sennep


Oppbevaring : Oppbevares kjølig, tørt og borte fra direkte sollys

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1479.0 KJ / 353.0 kcal
Fett 8.0 g
-- Mettet fett 2.0 g
Karbohydrater 49.0 g
-- Herav Sukkerarter 48.0 g
Fiber 26.0 g
Protein 8.0 g
Salt 0.0 g