Kokosmel, fettredusert, 500 g, økologisk, Manna
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
BRUK
Brukes i bakverk og i proteinbarer.
Du kan erstatte opptil 25% av hvetemelet i tradisjonelle bakeoppskrifter med kokosmel. Da blir bakverket også naturlig søtere og du kan bruke mindre søtningsmiddel. Du tilfører også mer fiber og reduserer mengden av kalorier og karbohydrater i bakverket. Men du må bruke 40% mer væske til kokosmel enn andre meltyper.
Skal du bake med bare kokosmel så må du bruke mange egg for at bakverket skal henge sammen.
VITAMINER OG MINERALER
Kokos inneholder fett, fiber og mineraler som for eksempel magnesium. Det er svært rikt på kostfiber og proteiner
Kokos inneholder fettsyrer som er mellomlange, og de kan ha en mer gunstig helseeffekt enn lange mettede fettsyrer.
Ingredienser
Oppbevaring : Tørt og kjølig.