Kardemomme, malt, m/skall, 1 kg, økologisk

Kardemomme er krydderets dronning, en uvurderlig komponent i alt fra indisk garam masala til norsk julekake og indonesiske satayer.

Tilgjengelighet På lager

Varenummer: 1443
Best før: 29/01/2028
Produsert:

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Proteinrik

Produktbeskrivelse

Kardemomme er et av de dyreste krydderene, bare slått av safran og vanilje. Det har en sterk, skarp smak og aroma, med hint av sitron, mynte og røyk.

BRUK
Kardemomme brukes hovedsakelig i indisk matlaging og mellomøstlig mat. I midtøsten bruker de ofte kardemomme i desserter. I Skandinavia bruker vi kardemomme ofte i bakverk. Du kan også bruke kardemomme i te og kaffe.

VITAMINER OG MINERALER
Kardemomme inneholder blant annet vitamin A, vitamin C, natrium, kalium, kalsium, kobber, jern, mangan, magnesium, fosfor og sink.

Ingredienser

Kardemomme* *økologisk

Kan inneholde spor av : Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Sennep


Oppbevaring : Oppbevares kjølig, tørt og borte fra direkte sollys

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1487.0 KJ / 355.0 kcal
Fett 7.0 g
-- Mettet fett 0.0 g
Karbohydrater 57.0 g
-- Herav Sukkerarter 54.0 g
Fiber 11.0 g
Protein 11.0 g
Salt 0.0 g