Hvetemel, siktet, 1 kg, økologisk, Godt Brød
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
Hvetemel er den mest brukte meltypen i Norge og det skyldes dens unike bakeegenskaper. Mengden glutenpoteiner i hveten og sammensetningen av disse sørger nemlig for at baksten stort sett allid blir både luftig og saftig når du baker med hvetemel.
BRUK
Siktet hvetemel brukes blant annet til å lage fin gjærbakst, pizza og kaker.
HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Siktet hvetemel inneholder blant annet kostfiber, jern, tiamin og riboflavin.
LEVERANDØR / MERKE
Merke: Godt Brød
Produsert av Berte Quarn i Sverige
Godt Brød er en kjede av økologiske bakerverksted. De anbefaler mel fra Berte Quarn fordi familien på Berte Qvarn har foredlet korn til mel i harmoni med naturen siden 1569.
Kjærlighet for tradisjon og miljø har gjort den svenske familiebedriften til det den er i dag - en av Nordens aller beste møller med økologisk mel i verdenstoppen.
Ingredienser
Oppbevaring : Tørt og kjølig.