Gelatin,1 kg, økologisk

Gelatin er et protein som er utvunnet fra blant annet hud, knokler eller sener fra dyr.

Tilgjengelighet På lager

Varenummer: 1423
Best før: 29/11/2027
Produsert:

Økologisk

Proteinrik

Produktbeskrivelse

Gelatin 210 Bloom

BRUK
Gelatin brukes i desserter, gelé, gummigodteri, marshmallows eller kokosboller. Gelatin brukes også i produksjon av eddik, øl, vin eller juice.

BRUK
Dosering: ca, 20 g gelatin i 5 dl vann;
Alternativ 1: Bland 20 g gelatin med 6 ss vann i en liten kjele. Rør om og la det stå i 10 minutter. Varmes opp mens du rører til alt er løst opp. Må ikke kokes! Kjøles litt ned og brukes ned etter valgt oppskrift.
Alternativ 2: Bland 20 g gelatin med 500 ml varmt vann og rør til alt er løst opp.
NB! Kan ikke brukes med rå ananas- eller kiwisaft.

Ingredienser

Svor av svin* *økologisk

Kan inneholde spor av : Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Sennep


Oppbevaring : Oppbevares kjølig, tørt og borte fra direkte sollys

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 1430.0 KJ / 341.0 kcal
Fett 1.0 g
-- Mettet fett 0.0 g
Karbohydrater 0.0 g
-- Herav Sukkerarter 0.0 g
Protein 84.0 g
Salt 1.0 g