
Gelatin,1 kg, økologisk
Tilgjengelighet På lager
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
Gelatin 210 Bloom
BRUK
Gelatin brukes i desserter, gelé, gummigodteri, marshmallows eller kokosboller. Gelatin brukes også i produksjon av eddik, øl, vin eller juice.
BRUK
Dosering: ca, 20 g gelatin i 5 dl vann;
Alternativ 1: Bland 20 g gelatin med 6 ss vann i en liten kjele. Rør om og la det stå i 10 minutter. Varmes opp mens du rører til alt er løst opp. Må ikke kokes! Kjøles litt ned og brukes ned etter valgt oppskrift.
Alternativ 2: Bland 20 g gelatin med 500 ml varmt vann og rør til alt er løst opp.
NB! Kan ikke brukes med rå ananas- eller kiwisaft.
Ingredienser
Kan inneholde spor av : Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Sennep
Oppbevaring : Oppbevares kjølig, tørt og borte fra direkte sollys