
Fusilli, fullkorn, durum, 500 g, økologisk, Manna
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
Fusilliens spiralform fanger opp sauser og smakfulle ingredienser på en god måte.
Durumhveten semolina er et mel der kjernen i hveten ikke er helt finmalt. Den brukes blant annet til pasta, pizza, brød og focaccia.
BRUK
Pastaen er svært allsidig og passer perfekt i klassiske italienske retter, salater eller ovnsbakte pastaretter. Passer også i kalde pastasalater.
Kok den i 8-10min for en perfekt al dente.
NÆRINGSSTOFFER OG HELSE
Siden durumhveten er malt på steinkvern har den et høyere innhold av gode næringsstoffene i korn enn vanlig siktet mel. Den er naturlig rik på fiber som gir en god fordøyelse og stabilt energi
Ingredienser
Kan inneholde spor av : Soya, Sennep
Oppbevaring : Tørt og kjølig.