Chiafrø, 600 g, økologisk, Manna
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Proteinrik
Produktbeskrivelse
Chiafrø ble brukt av Aztekerindianerne for over 500 år siden. I de senere årene har de kommet fram i lyset igjen og betegnes som den nye supermaten.
BRUK
Chiafrø kan brukes i bakverk, til middagsretter istedenfor ris, i drikker eller i frokostblandinger. Du kan ha de i brød og rundstykker, eller bare drysse de over pålegg. Du kan også ha de i smoothies, gele eller pudding.
Chiafrø absorberer væske og blir geleaktige.
VITAMINER OG MINERALER
Chiafrø er det frøet som inneholder mest omega-3 Det er også rike på mangan, kalsium, fosfor, vitaminer A, B, E og D. Chiafrø inneholder også essensielle fettsyrer. Det er også rikt på fiber og protein.
TILBEREDNING
Chiagrøt, 4 porsjoner; 120 g Manna chiafrø, 6 dl lettmelk, 2 ss agavesirup:
Rør sammen ingrediensene og fordel alt i dessertglass. Sett de i minst 5 timer i kjøleskapet. Kan med fordel toppes med friske bær eller müsli før den serveres.
Ingredienser
Oppbevaring : Tørt og kjølig.