 calcPageSize())"
                />
 calcPageSize())"
                />
                
                     calcActive())">
            
                
                
                
            
        
    BBQ saus ingefær & hvitløk, 250 g, økologisk, Rømer Vegan
Denne økologiske BBQ-sausen fra Rømer Vegan kombinerer den røkte sødmen du forventer av en klassisk grillsaus med et spennende preg av frisk ingefær og aromatisk hvitløk. Resultatet er en smakfull og balansert saus som løfter både grillretter, ovnsbakte grønnsaker og plantebaserte måltider.
    
    
    Utsolgt
Vegetar
Vegan
Økologisk
Produktbeskrivelse
Den perfekte BBQ-sausen for deg som elsker orientalsk mat. BBQ sausen passer til grillede grønnsaker og veganske produkter, men også for
marinader, dressinger, burgere, pølser, som dip eller hvor du ellers trenger litt ekstra smak på maten.
OPPBEVARING
Tørt og kjølig. Oppbevares i kjøleskap etter åpning.
Ingredienser
                                            Tomatkonsentrat*, rørsukker*, vann*, eplecidereddik*, fermentert kokosblomstsirup*, brunt sukker*, himalayasalt, sennep*, hvitløk*(2%), ingefær*(0,7%), gjærekstrakt*, paprika*, gurkemeie*, BBQ-krydder* *økologisk                    
                    
                    
                
            Næringsinnhold (per 100 g/ml)
                                            
                                                Energi                                            
                                            
                                                735.0 KJ 
                                                                                                    / 176.0 kcal
                                                                                            
                                        
                                                                                                                                               
                              
                                                                                                                                   
                              
                                                                                                                                                
                                            
                                                Fett                                            
                                            
                                                0.5                                                                                                           g                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                                               
                              
                                                                                                                                                
                                            
                                                -- Mettet fett                                            
                                            
                                                0.1                                                                                                           g                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                                               
                              
                                                                                                                                                
                                            
                                                Karbohydrater                                            
                                            
                                                32.0                                                                                                           g                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                                               
                              
                                                                                                                                                
                                            
                                                -- Herav Sukkerarter                                            
                                            
                                                30.0                                                                                                           g                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                                               
                              
                                                                                                                                                                                                                   
                              
                                                                                                                                                
                                            
                                                Protein                                            
                                            
                                                2.0                                                                                                           g                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                                               
                              
                                                                                                                                                
                                            
                                                Salt                                            
                                            
                                                2.9                                                                                                           g                                                    
                                            
                                        
                                                                                                                                             
    