
Agar agar, 60 g, økologisk, Rapunzel
Tilgjengelighet På lager
Vegetar
Vegan
Fiberrik
Økologisk
Produktbeskrivelse
Dette plantebaserte geleringsmiddelet er helt naturlig og fri for gelatin og animalske ingredienser.
Det har en nøytral smak og er enkelt å bruke i både søte og salte oppskrifter. Agar agar gir en fast og stabil tekstur, noe som gjør det ideelt for matlaging og baking der en jevn og fast konsistens er ønsket.
Styrke: 700 - 900 g/cm²
BRUK
Perfekt som geleringsmiddel i desserter, sauser, syltetøy og plantebaserte alternativer til gelatin.
Agar agar aktiveres ved oppvarming og må kokes i væske for å oppnå ønsket effekt. Dosering: ca. 1 ts agar agar per 500 ml væske
Bland agar agar kaldt slik at det ikke klumper seg. Kok i cirka 5 minutter mens du rører hele tiden. Fyll i pisket krem ved gelering.
Ingredienser
Oppbevaring : Tørt, mørkt og svalt i en tett beholder for å bevare kvalitet og funksjonalitet.