Agar agar, 60 g, økologisk, Rapunzel

Økologisk agar agar fra Rapunzel er et naturlig fortyknings- og geleringsmiddel utvunnet fra rødalger. Det er et vegansk alternativ til gelatin og brukes til å lage geléer, puddinger, syltetøy, desserter og andre retter som trenger en fast konsistens.

Tilgjengelighet På lager

Antall pr kolli: 6
Varenummer: 5122
Best før: 30/11/2026
Produsert: Marokko
Merke: Rapunzel

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Produktbeskrivelse

Dette plantebaserte geleringsmiddelet er helt naturlig og fri for gelatin og animalske ingredienser.

Det har en nøytral smak og er enkelt å bruke i både søte og salte oppskrifter. Agar agar gir en fast og stabil tekstur, noe som gjør det ideelt for matlaging og baking der en jevn og fast konsistens er ønsket.

Styrke: 700 - 900 g/cm²

BRUK

Perfekt som geleringsmiddel i desserter, sauser, syltetøy og plantebaserte alternativer til gelatin.

Agar agar aktiveres ved oppvarming og må kokes i væske for å oppnå ønsket effekt. Dosering: ca. 1 ts agar agar per 500 ml væske

Bland agar agar kaldt slik at det ikke klumper seg. Kok i cirka 5 minutter mens du rører hele tiden. Fyll i pisket krem ved gelering.

Ingredienser

Rødalger* *økologisk

Oppbevaring : Tørt, mørkt og svalt i en tett beholder for å bevare kvalitet og funksjonalitet.

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 775.0 KJ / 191.0 kcal
Fett 0.3 g
-- Mettet fett 0.3 g
Karbohydrater 10.0 g
-- Herav Sukkerarter 0.5 g
Fiber 70.0 g
Protein 2.0 g
Salt 3.125 g