AgarAgar,1 kg, økologisk

Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen. Agar agar er nesten uten lukt eller smak, løselig i kokende vann og sveller i kaldt vann.

Tilgjengelighet På lager

Varenummer: 1424
Best før: 28/02/2026
Produsert: Spania

Vegetar

Vegan

Fiberrik

Økologisk

Proteinrik

Produktbeskrivelse

Gelerings- og bindemiddel, rent plantebasert alternativ til gelatin. Egnet til jevning av sauser, kremer eller som kakeglasur.

DOSERING
1 ts (2g) tilsvarer ca 5 ark gelatin. 4 g per 500 ml væske/frukt gir en fast gelé.

BRUK
Rør agar agar inn i den kalde væsken, kok opp og la det småkoke i 2 minutter.

Til kalde masser: Bland agar agar med den kalde væsken i en liten kjele, kok opp og la det småkoke i 2 minutter. Tilsett de kalde ingrediensene gradvis og rør. Agar agar gelerer kun når den avkjøles slik at den optimale graden av gelering oppnås i kjøleskapet.

Styrke: > 600 g/cm³

Ingredienser

Rødalger* *økologisk

Kan inneholde spor av : Gluten, Soya, Peanøtter, Sesamfrø


Oppbevaring : tørt og kjølig

Næringsinnhold (per 100 g/ml)

Energi 778.0 KJ / 186.0 kcal
Fett 0.6 g
-- Mettet fett 0.2 g
Karbohydrater 2.2 g
-- Herav Sukkerarter 0.5 g
Fiber 85.3 g
Protein 0.3 g
Salt 0.45 g